Playstation VR udkommer snart – lån penge dertil her

For de mange garvede Playstation-spillere er oktober måned i år en god måned at se frem til. Det er nemlig i oktober måned at de længe ventede Virtual Reality (VR) briller til Playstations spillekonsol an købes i butikkerne og online. Man kan i høj grad godt sige, at VR briller er revolutionerende for spil-verdenen. Ja sågar kommer den nok også til at spille en rolle for film og medieverdenen. VR briller består i al sin enkelthed i at give brugeren en hel unik følelse af at være til stede i det univers spillet udformer sig i, igennem disse briller. Brillerne beslår af en skærm som sidder helt tæt foran øjnene, og som illustrerer denne fantasiverden helt realistisk i og med at man ved at bevæge hovedet kan se universet i alle retninger, nøjagtigt som man gør i virkeligheden. Oplev derfor et spil på en helt unik måde, som giver dig en utrolig og realistisk fornemmelse når du spiller.

Med VR-briller bliver du en del af spillet og de begivenheder som finder sted – man glemmer fuldstændig hvor man er. Har du allerede en Playstation 4 skal du blot købe de nye VR briller til oktober, og tilslutte dem til din Playstation. De kommer til at koste omkring 4000 kr. Dette er mange penge, men mange af de heldige der har fået lov at afprøve dem allerede nu, vil med sikkerhed mene at de er alle pengene værd. Har du ikke pengene til rådighed kan du låne dem over nettet, hvis du bare må have dette lækre tilbehør til din Playstation. Online lån kan du læse alt om her på siden. Måske har du allerede hørt om online lån med de mange gode fordele, set i forhold til det traditionelle banklån. En af disse fordele er den korte behandlingstid som gør, at du allerede vil kunne forudbestille dine nye VR briller i dag. Vælg blandt de mange låneudbydere og lånetyper her på siden, og find det rette lån for dig.

Legg igjen en kommentar

  • (Blir ikke publisert)

XHTML: Du kan bruke disse taggene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>