Blankolån

Blankolån er det nye smarte lån

Overskriften præsenterer os for et lån, der måske er nyt for mange. Ordet er i hvert fald ukendt for rigtig mange mennesker, og det kan måske afskrække nogen, for bare så meget som at se nærmere på det. Det er vel efterhånden en typisk tendens hos mange mennesker at vi har en naturlig distance og skepsis overfor de ting der er nye. Det er i og for sig også sundt nok, men somme tider kan det også være godt at forholde sig lidt mere åbent til nye teknologiske tiltag, især indenfor den finansielle verden. Det kunne jo meget vel være at disse nye tiltag ikke var så slemme igen, ja faktisk kan man gå så langt som at sige, at de i de fleste tilfælde faktisk kan hjælpe forbrugeren og gøre hverdagen meget lettere.

Det tjener vel alligevel et ganske væsentligt formål at præcisere, hvad et blankolån egentlig er. Et blankolån er i grove træk det samme som et forbrugslån. Det er et lån, hvor man kan låne, et ikke nærmere bestemt, pengebeløb som går til forbrug. Der er altså som sagt tale om et forbrugslån. Selve lånets størrelse kan variere en hel del, og kan eksempelvis være mellem 1.000 kroner og 50.000 kroner. Deraf kommer navnet blankolån.

Et forbrugslån derimod er noget som de fleste har hørt om, og muligvis også har benyttet sig af, eller i hvert fald har en holdning til. Det er noget som er kommet mere og mere op i medierne indenfor de sidste par år og som der er stor fokus på. Desværre er megen af den fokus der er lagt i medierne ikke altid positiv. Det skyldes egentlig at mange af de moderne forbrugslån optages gennem udbydere på internettet. Disse må derfor betragtes som direkte konkurrenter til bankerne. Dette kommer ikke ligefrem de internetbaserede lån til gavn, når det kommer til omtale i medierne. De eksperter som diverse nyhedsudsendelser oftest bruger er nemlig folk der er ansat i banksektoren og som derfor har en ganske naturlig interesse i at tale dårligt om denne type lån.

Dog vil alle der har prøvet at tage de omtalte forbrugslån på internettet kunne skrive under på at det er både smart og effektivt, og at bankerne unødigt har sværtet forbrugslåns ry til.

Ud fra den optik kan man måske ligefrem sige, at det er positivt, at blankolån er et relativt nyt begreb. De har således en chance for at opnå en positiv opfattelse fra starten, og dermed muligheden for at kunne komme flere forbrugere til gavn.
Der er ingen tvivl om blankolån kan være et rigtig positivt bekendtskab, hvis man giver det chancen og på mange måder måske endda endnu bedre end de mere klassiske forbrugslån. Derfor er det også noget der er kommet for at blive, og noget man lige så godt kan give chancen med det samme.

En fleksibel og god låneløsning

Fleksibilitet er på mange måder et nøgleord, når det kommer til blankolån. Det er noget der kan skabe mere fleksibilitet i låneren liv og samtidig er selve løsningen meget fleksibel i sin indretning.

Først og fremmest må det betegnes som ganske fleksibelt, at man selv kan være med til at designe sin låneløsning. Man kan selv vælge, hvilket beløb man vil låne, være med til at styre renter, tilbagebetaling og løbetid.

Derudover er der rigtig mange udbydere man kan vælge i mellem. Markedet er stort og der er stor konkurrence. Det betyder også at de enkelte lån hele tiden bliver skærpet og bliver bedre. Det er man simpelthen nødt til på så konkurrencepræget et marked. Ellers har man ikke en chance for at overleve.

Det er også noget der i allerhøjeste grad kommer forbrugerne til gavn. Det er kun de bedste og mest sikre lån der overlever. Ellers bredder det dårlige ry sig som en steppebrand. Lån der er usikre eller uholdbare har ganske enkelt ikke en chance i en så moderne medieverden som vi lever i, i dag.

Som forbruger kan man også skabe mere fleksibilitet i sit eget liv. Man kan meget hurtigt og meget let få flere penge mellem hænderne. Det betyder også, at man kan gøre flere af de ting man har lyst til. Man kan så at sige åbne flere døre i sit liv og gøre flere ting mulige.

Det siger sig selv, at når man har flere penge, så kan man gøre flere ting. Ting koster penge og særligt spændende ting koster penge. Det betyder altså, at man med et blankolån kan gøre sit liv mere spændende. Man bliver mere åben som person og man kan være mere fleksibel og deltage i flere ting, når man har flere penge. Så enkelt kan det næsten stilles op.

Det påstås på ingen måde at penge er alt, men penge kan mange ting. Det er et faktum. Penge kan åbne mange døre og gøre mange ting mulige.

Og penge er netop det man får når man tager et blankolån. Man får flere penge mellem hænderne og man kan se, at beløbet på ens konto stiger. Det betyder også, at man kan bruge flere penge end tidligere og man kan derfor gøre flere ting som man godt kan lide og som gør en glad.

Det lyder måske næsten absurd at sige det på den måde, men en blankolån kan faktisk skabe meget glæde og lykke i ens liv. Det kan netop sikrer at man kan få et afbræk fra hverdagen. Typisk knokler man dag ud og dag ind på sit arbejde og glemmer måske at forkæle sig selv. Det kan man gøre hvis man tager et blankolån. Det er en oplagt mulighed for at bruge lidt flere penge på sig selv.

En let og god løsning

Lette og hurtige løsninger er ofte også løsninger der ikke er optimale. Nogle vil kalde dem halve og ugennemtænkte løsninger som alligevel ikke virker 100 %, men som kan være gode nok når man er i nød om man så må sige.

Sådan kan det også godt være at mange tænker omkring blankolån, når de får af vide, hvor nemt det er, og ikke mindst hvor hurtigt det samtidig er. Det vil desværre være en ganske forfejlet opfattelse af en i øvrigt glimrende løsning.

Først og fremmest skal det siges at et blankolån er både nemt og hurtigt på samme tid. Det tager ikke lang tid at optage et blankolån. Processen vil typisk se ud på følgende måde: Man finder en side, hvor de forskellige udbydere har samlet deres lån. Her danner man sig et overblik over mulighederne, hvorefter man pejler sin ind på, hvad det er man har lyst til og behov for. Her kan man så nærlæse lidt mere om det enkelte lån og lige kontrollere om man opfylder de forskellige, meget få, krav der er til låneren. Dette vil typisk ikke være noget problem, og denne fase vil samlet tage 5 minutter måske lidt mere.

Derefter skal man ansøge om lånet. Dette foregår ligeledes via en fortrolig online ansøgningsformular. Det tager ikke andet end et par minutter at udfylde denne og derefter skal man kun vente på godkendelsen.

Det er både hurtigt og let. Og de samme to ord gør sig gældende, når det kommer til godkendelsen af lånet.

Det går hurtigt og det er let. Det går hurtigt fordi ansøgningen ganske enkelt bliver behandlet lynhurtigt. Man kan faktisk have pengene på sin konto indenfor meget få dage, og derefter komme godt i gang med at leve et nyt, sjovere og mere spændende liv.

Det er let fordi det ikke kræver ret meget at blive godkendt til et blankolån på internettet. Der stilles meget få krav og langt de fleste vil få deres ansøgning i gennem, hvis bare man opfylder de meget simple krav.

Langt de fleste vil opfylde disse krav. Det er især her at denne lånetype adskiller sig fra banken. I banken er det meget svært at blive godkendt til et lån der er optaget med henblik på forbrug. Det er faktisk næsten umuligt og de færreste vil opleve succes på dette område.

Det er måske også derfor bankerne anser internetudbyderne som store konkurrenter til deres egne produkter.

Så selvom det er let og hurtigt, så er det ikke farligt at tage et blankolån. Tværtimod er det noget positivt. Det er nemlig også let at have et overblik over lånet. Som sagt har man hurtigt et overblik, når man optager lånet. Her danner man sig den første del af overblikket. Det er også let at fastholde sit overblik mens lånet løber og derfor bliver det også både sikkert og let, når det skal betales tilbage igen. Det er på intet tidspunkt uoverskueligt og det er noget alle kan finde ud af.

Blankolån er for alle og de kan komme alle til gavn. Det er noget der er kommet for at blive og det er noget som kan hjælpe rigtig mange mennesker til at få en bedre økonomi og en sjovere hverdag.

Derfor skal man ikke tøve med at tage blankolån.

Les mer » Les mindre « 

Zen Banking

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 25 År
Avgift: 640 kr.
Rente: From: 7.9 %
Utgifter: 4.719 kr./md.

Santander Gebyrfri (Visa Gold)

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 20.42 %
Utgifter: 0 kr./md.

Nordiclån

Beløp: 50.000 kr.
Løpetid: 80 måneder
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 8.73 %
Utgifter: 821 kr./md.

Axo Finans

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 23 År
Avgift: 950 kr.
Rente: From: 6.99 %
Utgifter: 4.466 kr./md.

Lendo

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 20 År
Avgift: 900 kr.
Rente: From: 6.99 %
Utgifter: 4.466 kr./md.

Santander Red Visa

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 14.89 %
Utgifter: 0 kr./md.

Zmarta

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 18 År
Avgift: 950 kr.
Rente: From: 9.2 %
Utgifter: 5.092 kr./md.

Re:member MasterCard

Beløp: 150.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 21.62 %
Utgifter: 0 kr./md.

yA Bank

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 20 År
Avgift: 900 kr.
Rente: From: 8.95 %
Utgifter: 5.020 kr./md.

Santander forbrukslån

Beløp: 350.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 25 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 7.9 %
Utgifter: 3.303 kr./md.

Webfinance

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 18 År
Avgift: 950 kr.
Rente: From: 6.99 %
Utgifter: 4.466 kr./md.

Ikano Bank Visa

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 23 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 20.28 %
Utgifter: 0 kr./md.

Thorn Privatlån Pluss

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: 72 måneder
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 9.9 %
Utgifter: 1.833 kr./md.

Thorn Pauselån

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: 72 måneder
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 9.9 %
Utgifter: 1.833 kr./md.

Klikklån

Beløp: 40.000 kr.
Løpetid: 72 måneder
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 9.9 %
Utgifter: 733 kr./md.

Bank Norwegian Visa

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 18 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 20.49 %
Utgifter: 0 kr./md.

Komplett Bank Kredittkort

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 21.4 %
Utgifter: 0 kr./md.

Modus Finans

Beløp: 50.000 kr.
Løpetid: 78 måneder
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 0 %
Utgifter: 0 kr./md.

Santander Flexi Card

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 21.5 %
Utgifter: 0 kr./md.

OPP Finans

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 21 År
Avgift: 950 kr.
Rente: From: 7.5 %
Utgifter: 4.607 kr./md.

Aconto

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 23 År
Avgift: 950 kr.
Rente: From: 6.99 %
Utgifter: 4.466 kr./md.

Instabank

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 23 År
Avgift: 900 kr.
Rente: From: 7.9 %
Utgifter: 4.719 kr./md.

Bank Norwegian

Beløp: 600.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 23 År
Avgift: 950 kr.
Rente: From: 8.99 %
Utgifter: 6.037 kr./md.

Fokuslån

Beløp: 75.000 kr.
Løpetid: 80 måneder
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 16.9 %
Utgifter: 1.547 kr./md.

Nordiclån

Beløp: 50.000 kr.
Løpetid: 80 måneder
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 8.73 %
Utgifter: 821 kr./md.

Santander Gebyrfri (Visa Gold)

Beløp: 100.000 kr.
Løpetid: Ubegrenset
Alder: 20 År
Avgift: 0 kr.
Rente: From: 20.42 %
Utgifter: 0 kr./md.

Zen Banking

Beløp: 500.000 kr.
Løpetid: 15 år
Alder: 25 År
Avgift: 640 kr.
Rente: From: 7.9 %
Utgifter: 4.719 kr./md.