Kategoriserte innlegg: Mikrolån

Ta på riktig storstadssemester med ett mikrolån

Utöver att det är skönt att resa på semester vill jag nästan påstå att det är helt nödvändigt att man ibland reser iväg. För de flesta föregår vardagen på en normal vecka utan händelser och nya upplevelser. Det är också helt ok – vi kan ju inte springa runt hela tiden och söka spänning och… Les mer »

Gör julen mysigare med ett mikrolån

Julen är en fantastisk tid, men det är också en dyr period. Vi spenderar mycket pengar och det kan man känna på ekonomin. Men det krävs lyckligtvis inte mycket för att allt ska se mycket ljusare ut – rent ekonomiskt. Svaret kan vara ett mikrolån. Som namnet antyder är ett mikrolån ett litet lån. Det… Les mer »

Skriv en professionell jobbansökan med ett mikrolån

Arbetsmarknaden är fylld med konkurrens. Mer än det var för bara några år sedan. Det är en större kamp om de lediga platserna. Därför gör folk allt de kan för att framstå som den bästa kandidaten för en möjlig arbetsgivare. Det är nödvändigt för att skilja sig ut och ha en större chans att få… Les mer »

Gör ditt hem vackert och sommaraktigt med växter

Sommaren är äntligen här och vi kan på riktigt känna av värmen nu. Det är helt tydligt att temperaturen har skiftat och det är skönt. Det finns ingen lika underbar tid på året som sommaren där vi kan spendera mer tid utomhus och dessutom njuta av semestern. Vädret är som bäst om sommaren och man… Les mer »

Supplera din månadsbudget med ett mikrolån

De flesta känner till hur det är när det en vecka kvar tills löning och att inte ha några pengar kvar på kontot. Här är man lite körd och har svårt med att ha råd med mat när man inte har pengar till det. Man faller snabbt in i en ond spiral om man inte… Les mer »

Skäm bort dig själv med en dykningsupplevelse

De som har tagit ett dykarcertifikat vet att det är en av de mest vackra och bästa upplevelserna man kan göra sig. Att som människa att få möjligheten att befinna sig i en miljö som inte är skapad för människan, flera meter under vattenytan, är fantastiskt. Det finns inget större och vackrare än att uppleva… Les mer »

Mikrolån är ett litet privatlån

Det kan finnas många orsaker till att man vill låna pengar. Det kan bero på att man ska köpa något extra dyrt, men det kan också vara för att man saknar lite extra i vardagen eller lite extra till att skämma bort sig själv. Därför är det också stor skillnad på hur mycket pengar man… Les mer »

Gå på konsert med ett mikrolån

Det kan vara en fantastisk upplevelse att vara på konsert. Man hör bra låtar som man igenkänner och kan sjunga med på och dessutom upplever man att artisterna håller en fest på scenen. Det är något helt annat när man hör musiken live, istället för att höra det på radio. Om ens favoritband plötsligt kommer… Les mer »

Köp hårprodukter med ett mikrolån

Kvinnor kan spenderar väldigt mycket pengar på hårprodukter. Vi använder inte bara schampo, liksom män. Det ska även finnas balsam, hårkurer, värmeskydd, hårmousse, hårlack och mycket annat. Och alla dessa produkter är inte de billigaste från hyllan. Vi väljer det bästa till vårat hår och det är därför också det dyraste. Kvinnor bryr sig väldigt… Les mer »